Kamp se razprostira v idiličnem okolju Strunjanskega zaliva nedaleč od Pirana in Portoroža. Strunjanski park ponuja svojim obiskovalcem na vsakem koraku obilo možnosti za preživljanje nepozabnih počitnic.

AdobeStock_109001915

V laguni so opuščene manjše soline, pomembne za naravoslovce, saj je tu moč najti značilne rastline in živali, prilagojene na življenjske razmere mešane slane in sladke vode.

Povpraševanje za apartmaje

Apartmaji so za max. 4 osebe
DD dot MM dot YYYY
DD dot MM dot YYYY
(OBVEZNO)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kje se nahajamo?

Naslov

AMD Pinka Tomažič

Strunjan 23
6320 Portorož
Slovenija

Prikaži na zemljevidu

Kontakt

Infrastruktura

Kamp razpolaga z približno 150 parcel namenjenih prikolicam in avtodomom. Na gričku nad kampom se nahaja šotorišče, kjer je prostora z približno 50 šotorov s prekrasnim razgledom na strunjanske soline in strunjanski zaliv.

Gostom v kampu je na razpolago:

  • ogrevane / hlajene sanitarije ( tuš kabine, wc), kemični wc, ločevanje kuhinjskih ter ostalih odpadkov, pralni stroj, invalidski wc
  • električni priključki 6a/10a
  • otroško igrišče
  • restavracija v kampu
  • za goste kampa brezplačen vstop na plažo hotela Krka
  • brezplačen wifi (samo na določenem delu kampa)
  • psi so dovoljeni na povodcu (doplačilo)
  • trgovina cca 150m iz kampa
  • vhod kampa pod videonadzorom

Krajinski park Strunjan

36hil71c

Krajinski park Strunjan Kamp se nahaja znotraj Krajinskega parka Strunjan. Območje parka obsega celoten Strunjanski polotok, od Simonovega zaliva do izliva Strunjanskega potoka (Roje), vključno z 200-metrskim pasom morja, notranjim delom Strunjanskega zaliva, s Strunjanskimi solinami in z laguno Stjužo. Ljubitelji narave bodo zagotovo prišli na svoj račun.

Porečanka

u19qvnkp

Porečanka - Parenzana je bila ozkotirna železnica, imenovana tudi Istrijanka, ki je potekala od Trsta do Poreča, po prvotnih načrtih pa naj bi jo speljali do Canfanarja. Nekod so ob poti še vidni stebrički, ki so označevali traso in na katerih piše TPC (Trst/Trieste – Poreč/Parenzo- Kanfanar/ Canfanar). Gospodarsko gledano je bila izrednega pomena saj je pripomogla k razširitvi poljščin in seveda vina. Sedaj je po stari trasi Porečanke speljana kolesarska pot »Pot zdravja in prijateljstva«, ki povezuje slovensko-italijansko in slovensko-hrvaško mejo.elji narave bodo zagotovo prišli na svoj račun.

Aktivnosti

u28z8o15

Bližina morja ponuja poleg kopanja tudi možnost za različne vodne športe, bližina istoimenskega naravnega zdravilišča, pa bazene, savne, fitnes, igrišča za tenis, odbojko na mivki, košarko, mini golf itd. V okolici so številne možnosti za sprehode in kolesarjenje po poteh nekdanje železnice.